Huren

Bent u op zoek naar een piano of vleugel? Dan zit u goed bij Zuid-Nederland Piano’s. Wij bieden zowel piano’s, vleugels, digital piano’s en silent piano’s aan. Bovendien kunt u op meerdere manieren vertrouwd raken met uw instrument. U bent niet verplicht om meteen een piano of vleugel te kopen. Het is namelijk niet abnormaal dat u twijfelt of u wel zo’n investering wil doen. Maar hoe goed u ook op de hoogte bent, twijfel kan ook altijd de kop opsteken na de aankoop. Zo kunt u bijvoorbeeld ondervinden dat het instrument niets voor u is. Of dat de kinderen liever met een ander instrument aan de slag willen gaan. Het kan ook dat u met spijt moet vaststellen dat u toch niet de tijd vindt voor het instrument zoals u in gedachten had. Dat willen we absoluut voorkomen. De verschillende huuropties bij Zuid-Nederland Piano's moeten daarbij handig van pas komen.

Piano of vleugel Huren voor een korte periode

Zuid-Nederland Piano’s biedt dan ook de mogelijkheid om een piano/keyboard of vleugel te huren voor een dag of een weekend. Op die manier kunt u naar hartenlust en wanneer u dat wilt de piano uitproberen. U kunt op die manier meteen ontdekken of een piano of vleugel iets voor u is. Piano’s of vleugels kunnen uiteraard ook gehuurd worden voor feesten of andere doeleinden.

Huren met recht op koop en huurkoop

Piano’s kunt u echter ook huren met recht van koop. Dat is een erg handige regeling voor wie echt zeker van zijn stuk wil zijn. U kiest een piano en u probeert hem uit. Bent u niet tevreden, dan brengt u hem terug. Alles naar wens? Dan gaat u gewoon over tot de aankoop. U houdt de piano en komt hem dan nog even betalen. Als dat niet handig is.

Een ietwat andere regeling die Zuid-Nederland Piano’s aanbiedt, is de huurkoop. Met die optie kunt u onmiddellijk tot aankoop van een piano/keyboard overgaan. U betaalt minimum 60% van de koopsom of de aanschafwaarde. Het overige deel betaalt u in 1 tot 36 maanden in schijven naar eigen keuze. Daar komt ook wel nog een kleine toeslag bij kijken.

De aankoop van een piano moet weloverwogen zijn. Dat kunt u soms alleen maar zeker zijn, wanneer u de piano daadwerkelijk in huis heeft. De opties die Zuid-Nederland piano’s aanbiedt, kunnen u daar in helpen. Kom gerust langs voor deskundige informatie en een regeling naar uw noden uit te werken. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen.