In- & verkoop

Maakt u geen gebruik meer van uw piano, vleugel of silent piano en bent u bereid uw instrument te koop aan te bieden in onze sfeervolle showroom? Wellicht is het aanbieden van uw unieke instrument voor inkoop van piano's en vleugels bij Zuid-Nederland Piano's iets voor u.

Wat houdt de inkoop van uw instrument bij Zuid-Nederland Piano's in?

Als u uw instrument aanbiedt voor inkoop bij Zuid-Nederland Piano's, betekent dit dat u uw instrument aan ons verkoopt op basis van consignatie. Dit wil zeggen dat uw piano, vleugel of silent piano tentoongesteld wordt in onze showroom, om deze vervolgens te verkopen aan een nieuwe gebruiker. Slagen de professionals van Zuid-Nederland Piano's er inderdaad in om uw instrument te verkopen, dan krijgt u een bepaald bedrag voor uw instrument van Zuid-Nederland Piano's terug. Het bedrag dat u krijgt, heeft u vooraf afgesproken met een medewerker van Zuid-Nederland Piano's en wordt tevens vastgelegd in een officiële overeenkomst.

Wat zijn de voordelen van de inkoop van uw instrument bij Zuid-Nederland Piano's?

Er zijn enkele belangrijke voordelen verbonden aan het verkopen van uw instrument door middel van inkoop bij Zuid-Nederland Piano's. Ten eerste wordt uw instrument altijd eerst geheel gekeurd en gestemd voor deze verkocht wordt. Hierdoor kan uw instrument meer geld opleveren dan wanneer uw instrument niet gekeurd en gestemd wordt. Daarnaast wordt uw instrument tentoongesteld in onze sfeervolle showroom, waar dagelijks vele muziekliefhebbers langskomen die op zoek zijn naar een nieuw instrument. Bovendien wordt uw instrument verkocht door één van onze vakbekwame medewerkers, die alle tijd nemen om uw instrument goed aan te prijzen bij klanten. Dit vergroot de kans dat uw instrument daadwerkelijk verkocht wordt.

Zo weet u zeker dat uw door middel van de inkoop van uw instrument bij Zuid-Nederland Piano's niet alleen een mooi bedrag krijgt voor uw geliefde instrument, maar weet u bovendien zeker dat uw instrument bij een nieuwe pianoliefhebber terecht komt die hier weer jarenlang plezier van kan hebben.

Aanmelden voor de inkoop van uw instrument bij Zuid-Nederland Piano's

Heeft u ook een prachtige piano, vleugel of silent piano in huis staan waar u niet of nauwelijks op speelt en bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw instrument door middel van consignatie bij Zuid-Nederland Piano's? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met u op. Ook als u vragen heeft over de inkoop van uw instrument bij Zuid-Nederland Piano's, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Deze website biedt u een extra mogelijkheid om uw piano of vleugel te koop aan te bieden aan Zuid-Nederland Piano's.

B.v. begane grond, eerste etage (met of zonder lift)