Pianoservice / Stemmen

Beginner, hobbyist of professional: het stemmen van de piano is een belangrijk moment dat herhaaldelijk moet worden uitgevoerd, wil men genieten van een heerlijk spelende en prachtig klinkende piano. Piano's en vleugels worden gestemd door iemand die hier verstand van heeft: de pianostemmer. Een pianostemmer weet wat hij of zij doet en brengt u graag een bezoek, om uw piano weer helemaal in orde te brengen. Het stemmen van de piano hoort bij de pianoservice van Zuid-Nederland Piano's. Onze pianostemmers zijn uitermate ervaren, zorgvuldig en respectvol ten opzichte van het behandelen van uw pronkstuk. Een piano kan namelijk voelen als uw kindje. Onze stemmers zullen er dan ook op deze manier mee omgaan.

Onze pianostemmers/pianotechnici zijn gevestigd in Wijchen/omgeving Nijmegen.

Woont u in een van de onderstaande provincies kunt u altijd contact met ons opnemen om een stemafspraak in te plannen;

  • Noord-Brabant
  • Gelderland
  • Limburg
  • Overijssel
  • Flevoland
  • Noord-Holland
  • Utrecht
  • Zuid-Holland

 

Uw piano of vleugel in topconditie houden

Wanneer u het pianostemmen overlaat aan ons, zal uw piano opnieuw in topconditie verkeren - en in deze conditie worden gehouden. Het stemmen van dit mooie instrument wordt normaliter twee maal per jaar gedaan. Dit is dan ook geen overbodige luxe: vanwege de verschillende temperaturen, seizoenen en vochtigheidswisselingen in ons land en binnen de woonkamer - of iedere andere kamer, waar uw piano kan staan - is het nodig de piano minstens twee maal in een jaar onder handen te laten nemen door een pianostemmer. Onze kenners brengen de oorspronkelijke klank van uw piano weer terug, waardoor u zich opnieuw weet te herinneren hoe de eerste tonen op uw instrument klonken.

 

Onderhoudsbeurt voor uw piano of vleugel

Naast het stemmen van de piano, zien wij het als noodzakelijk dat iedere piano een onderhoudsbeurt krijgt. Deze onderhoudsbeurt voeren wij normaal gesproken iedere vijf jaar uit. Die kans willen wij u ook geven. Laat een van onze professionals u garanderen dat uw piano in optimale conditie verkeert en zal blijven verkeren, door de piano eens in de vijf jaar te laten onderwerpen aan een grote check. Pianostemmen, onderhoud of antwoord krijgen op vragen en kwesties: het team van Zuid-Nederland piano's staat geheel tot uw dienst en helpt iedere liefhebber van dit prachtige instrument graag op weg, of u nu in het bezit bent van een gewone piano, een vleugel of digitale piano. Neem voor een afspraak tot pianostemmen of een onderhoudsbeurt geheel vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor meer informatie over het stemmen van piano's

 


 

Contact opnemen om uw piano te laten stemmen