Gripmaster Pro - grijs accessoire kopen

Koop Gripmaster Pro - grijs accessoire

Merk: Gripmaster
Staat: Nieuw
Advies verkoopprijs: € 21,95
Onze prijs: 21,95

De ProHands Gripmaster Pro is speciaal ontwikkeld voor het trainen van geoefende handen. Met de Gripmaster kun je gericht onderarm, hand en individuele vingers trainen. Niet onbelangrijk als je bedenkt dat ieder vinger aangedreven wordt door een apart systeem in de onderarm. Omdat uithoudingsvermogen en duurkracht essentieel is bij het klimmen, adviseren wij klimmers wanneer zij trainen met de Gripmaster een hoger aantal herhalingen bij een niet al te hoge weerstand.

De gepatenteerde Prohands Gripmaster is de enige handtrainer die de individuele vingers isoleert en ontwikkelt! Elke vinger wordt bediend door een compleet gescheiden systeem van spieren en pezen in de hand, pols, en onderarm. De Gripmaster is dus de enige manier om de conditie van de hand te optimaliseren. De Prohands Gripmaster is klein van formaat en gemakkelijk mee te nemen.

Deze Pro-versies zijn alleen geschikt voor handen die al behoorlijk sterk zijn. De veel bekendere reguliere Gripmaster van dezelfde fabrikant is er in lichtere uitvoeringen. Hierbij een duiding van de kleuren:
- Gripmaster Geel: kinderen en revalidatie
- Gripmaster Blauw: Dames, en heren die de voorkeur geven aan veel herhalingen met relatief weinig kracht.
- Gripmaster Rood en Gripmaster Pro Rood: voor de gemiddelde mannelijke hand.
- Gripmaster Zwart en Gripmaster Pro Zwart: Voor getrainde klimmers met sterke handen.
- Gripmaster Pro Grijs: Voor extreem getrainde, sterke handen.

Meer informatie aanvragen over Gripmaster Pro - grijs