Ritmüller UP 110

Het huren of kopen van een Ritmüller UP 110 piano piano

Als u Ritmüller UP 110 piano piano speelt, of het besluit heeft genomen om dit te leren, is het natuurlijk handig om uw eigen piano in huis te hebben. Maar de aanschaf van dit prachtige instrument is natuurlijk niet niks. Het vergt een investering in geld en ruimte. Dat is natuurlijk een extra drempel om ermee vertrouwd te raken. Misschien wilt u eerst kijken hoe pianospelen bevalt, of een model zoals de Ritmüller UP 110 piano de juiste piano is voor u. Als u een piano heeft gekocht en het blijkt toch niet het juiste instrument voor u of uw kinderen te zijn, zit u met een dure aanschaf in uw maag. Bovendien kan het zijn, dat u het geld niet heeft om de aanschaf in één keer te betalen. Dit kunt u oplossen door na te denken over het huren van een piano.

Ons assortiment

Een silent piano heeft een systeem dat, wanneer ingesteld, ervoor zorgt dat de hamers de snaren niet meer raken. U plugt een koptelefoon in en kunt uw spel oefenen tot in de latere uurtjes, zonder ook maar iemand ermee te storen. Dit systeem bestaat ook voor vleugels. Vleugels zijn niet alleen prachtig om naar te luisteren, maar ook prachtig om te zien. Vaak wordt gedacht dat het verschil tussen een piano en een vleugel alleen bestaat uit de verschijning. Niets is echter minder waar. Door het verschil in mechaniek kan er op een vleugel zachter, maar ook harder worden gespeeld dan op een piano. Hierdoor komt er meer dynamiek in het spel, en is er meer gevoel te leggen in een muziekstuk.

Kom eens langs

Om er zeker van te zijn dat de aanschaf van een Ritmüller UP 110 piano piano ook de juiste beslissing is, kunnen wij u helpen. Wij bieden meerdere mogelijkheden om een piano voor langere of kortere tijd te huren. U bent altijd welkom voor informatie over onze instrumenten en deze regelingen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkel.