Koop of huur piano's, vleugels en digitale piano's in Terschelling

Op zoek naar een piano, vleugel of digitale piano in Terschelling?

Wie een piano wil kopen gaat niet over een nacht ijs. Als u overweegt een piano, vleugel of digitale piano aan te schaffen - en klaarblijkelijk doet u dat - dan bent u op de juist wijze begonnen. Namelijk met het inwinnen van informatie.

Zuid-Nederland Piano's heeft een grote collectie producten en beschikt over de vakmanschap om voor u het juiste product te zoeken. Natuurlijk leren wij ook in Hoorn, Midsland, Oosterend, Baaiduinen, Kinnum, West-Terschelling, Landerum, Formerum, West aan Zee, Lies, Hee, Midsland aan Zee, Seerijp, Kaard.

Showroom met een grote collectie piano's, vleugels en digitale piano's

In de schitterende - totaal vernieuwde- showroom in en rond de korenmolen 'Schoonoord' wordt u professioneel te woord gestaan. ca 150 piano's, vleugels en digitale piano's uit de collectie van Zuid Nederland Piano's staan hier tentoongesteld. U kunt keus maken uit een groot aantal piano's, vleugels en digitale piano's in verschillende prijsklassen. Wij zijn centraal in Nederland gevestigd, dus ook voor als u uit Fryslân komt!

Bestel uw piano, vleugel of digitale piano en laat deze leveren in Terschelling

Zuid Nederland Piano's beschikt over eigen transportmaterieel. Ieder transport wordt begeleid door onze vakkundige medewerkers. Als u uw product bij ons koopt kan dit natuurlijk ook geleverd worden in Midsland, Hoorn, Seerijp, West-Terschelling, West aan Zee, Kaard, Midsland aan Zee, Kinnum, Oosterend, Baaiduinen, Landerum, Hee, Lies, Formerum.

Piano of vleugel laten stemmen in Terschelling, Fryslân

Beginner, hobbyist of professional: het stemmen van de piano is een belangrijk moment dat herhaaldelijk moet worden uitgevoerd, wil men genieten van een heerlijk spelende en prachtig klinkende piano. Piano's en vleugels worden gestemd door iemand die hier verstand van heeft: de pianostemmer. Een pianostemmer weet wat hij of zij doet en brengt u graag een bezoek, om uw piano weer helemaal in orde te brengen. Het stemmen van de piano hoort bij de pianoservice van Zuid-Nederland piano's. Onze pianostemmers zijn uitermate ervaren, zorgvuldig en respectvol ten opzichte van het behandelen van uw pronkstuk. Dit doen wij natuurlijk ook in Kinnum, Hoorn, Lies, West-Terschelling, Baaiduinen, Formerum, Oosterend, Hee, Midsland aan Zee, West aan Zee, Kaard, Midsland, Seerijp, Landerum. Een piano kan namelijk voelen als uw kindje. Onze stemmers zullen er dan ook op deze manier mee omgaan.