Piano's, vleugels of digitale piano's kopen of huren in Olst-Wijhe

Groot aanbod in piano's, vleugels en digitale piano's voor de gemeente Olst-Wijhe

Bij Zuid-Nederland Piano's leveren wij alle soorten piano', vleugels en digitale piano's door het hele land. Dit doen we natuurlijk ook in Hengforden, Marle, Wijhe, Eikelhof, Middel, Fortmond, Boerhaar, Wesepe, Duur, Den Nul, Olst, Welsum, Herxen, Elshof, Boskamp. Klik hier om onze actuele collectie te bekijken!  De kritische koper die zich van deze vragen bewust is, gaat naar een erkende en betrouwbare vakhandel. Zuid-Nederland Piano's is zo'n erkende, bij de Nederlandse Piano- en muziekinstrumentenbond aangesloten, vakhandel. De mensen van Zuid-Nederland Piano's hebben de scholing en de jarenlange ervaring om uw vragen te beantwoorden.

Showroom met een grote collectie piano's, vleugels en digitale piano's

In de schitterende - totaal vernieuwde- showroom in en rond de korenmolen 'Schoonoord' wordt u professioneel te woord gestaan. ca 150 piano's, vleugels en digitale piano's uit de collectie van Zuid Nederland Piano's staan hier tentoongesteld. U kunt keus maken uit een groot aantal piano's, vleugels en digitale piano's in verschillende prijsklassen. Wij zijn centraal in Nederland gevestigd, dus ook voor als u uit Overijssel komt!

Schaf uw piano, vleugel of digitale piano in Overijssel aan

Bent u ervan overtuigd dat de piano het instrument voor u is, dan is het zaak de financiële aspecten van de beslissing onder de loep te nemen. Bij ons hebt u verscheidene mogelijkheden. Vanzelfsprekend kunt u de hele aankoopsom ineens voldoen. Daarnaast is het mogelijk de piano te kopen middels een vorm van leasing of termijnbetaling.

Daarnaast bieden wij u in Boskamp, Hengforden, Wesepe, Middel, Fortmond, Olst, Herxen, Welsum, Elshof, Den Nul, Wijhe, Marle, Boerhaar, Duur, Eikelhof nog twee mogelijkheden namelijk het uiterst aantrekkeijke huren met recht op koop en huurkoop.

Laat uw piano/vleugel professioneel stemmen in Olst-Wijhe

Met de kennis van onze stemmers wordt ervoor gezorgd dat uw instrument zijn oorspronkelijke klank behoudt of weer terug krijgt. Buiten het stemmen adviseren wij om een keer in de 5 jaar een onderhoudsbeurt te geven, waardoor deze in topconditie blijft. Deze onderhoudsbeurt en het stemmen kunnen we natuurlijk ook voor uw piano in Fortmond, Elshof, Duur, Welsum, Boerhaar, Herxen, Middel, Marle, Wesepe, Olst, Wijhe, Hengforden, Den Nul, Boskamp, Eikelhof (Overijssel) doen. Tijdens een onderhoudsbeurt worden alle onderdelen van het mechaniek en klavier schoongemaakt, gesmeerd en afgeregeld. Ook worden daarbij de hamerkoppen van de piano of vleugel geïntoneerd. Hierdoor wordt de klank zoveel mogelijk geëgaliseerd.