Enorme collectie vleugels, piano's en digitale piano's in Nederlek

Groot aanbod in piano's, vleugels en digitale piano's voor de gemeente Nederlek

Bij Zuid-Nederland Piano's leveren wij alle soorten piano', vleugels en digitale piano's door het hele land. Dit doen we natuurlijk ook in Lekkerkerk, Schuwacht, Opperduit, Krimpen aan de Lek. Klik hier om onze actuele collectie te bekijken!  De kritische koper die zich van deze vragen bewust is, gaat naar een erkende en betrouwbare vakhandel. Zuid-Nederland Piano's is zo'n erkende, bij de Nederlandse Piano- en muziekinstrumentenbond aangesloten, vakhandel. De mensen van Zuid-Nederland Piano's hebben de scholing en de jarenlange ervaring om uw vragen te beantwoorden.

Wij helpen u bij uw zoektocht naar de perfecte piano, vleugel of digitale piano

Bij Zuid-Nederland Piano's neemt men de tijd u objectief voor te lichten. De kennis van het vak en de liefde voor het instrument zijn uw garantie  voor een uitstekend advies. Uiteraard hebben wijeen uitgebreide collectie nieuwe en gebruikte piano's die wij ook leveren in Nederlek, zodat er altijd een instrument is dat voldoet aan uw muzikale instrumenten.

Bestel uw piano, vleugel of digitale piano en laat deze leveren in Nederlek

Zuid Nederland Piano's beschikt over eigen transportmaterieel. Ieder transport wordt begeleid door onze vakkundige medewerkers. Als u uw product bij ons koopt kan dit natuurlijk ook geleverd worden in Schuwacht, Opperduit, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk.

Laat uw piano/vleugel professioneel stemmen in Nederlek

Met de kennis van onze stemmers wordt ervoor gezorgd dat uw instrument zijn oorspronkelijke klank behoudt of weer terug krijgt. Buiten het stemmen adviseren wij om een keer in de 5 jaar een onderhoudsbeurt te geven, waardoor deze in topconditie blijft. Deze onderhoudsbeurt en het stemmen kunnen we natuurlijk ook voor uw piano in Opperduit, Lekkerkerk, Schuwacht, Krimpen aan de Lek (Zuid-Holland) doen. Tijdens een onderhoudsbeurt worden alle onderdelen van het mechaniek en klavier schoongemaakt, gesmeerd en afgeregeld. Ook worden daarbij de hamerkoppen van de piano of vleugel geïntoneerd. Hierdoor wordt de klank zoveel mogelijk geëgaliseerd.