Enorme collectie vleugels, piano's en digitale piano's in Menterwolde

Op zoek naar een piano, vleugel of digitale piano in Menterwolde?

Wie een piano wil kopen gaat niet over een nacht ijs. Als u overweegt een piano, vleugel of digitale piano aan te schaffen - en klaarblijkelijk doet u dat - dan bent u op de juist wijze begonnen. Namelijk met het inwinnen van informatie.

Zuid-Nederland Piano's heeft een grote collectie producten en beschikt over de vakmanschap om voor u het juiste product te zoeken. Natuurlijk leren wij ook in Noordbroeksterhamrik, Noordbroek, Duurkenakker, Tripscompagnie, Tusschenloegen, Westeind, Meeden, Muntendam, Het Veen / 't Veen, Veenhuizen, Beneden Veensloot, Stootshorn, Borgercompagnie, Het Veen / 't Veen, Uiterburen, Spitsbergen, Korenga(r)st, Zuidbroek.

Showroom met een grote collectie piano's, vleugels en digitale piano's

In de schitterende - totaal vernieuwde- showroom in en rond de korenmolen 'Schoonoord' wordt u professioneel te woord gestaan. ca 150 piano's, vleugels en digitale piano's uit de collectie van Zuid Nederland Piano's staan hier tentoongesteld. U kunt keus maken uit een groot aantal piano's, vleugels en digitale piano's in verschillende prijsklassen. Wij zijn centraal in Nederland gevestigd, dus ook voor als u uit Groningen komt!

Schaf uw piano, vleugel of digitale piano in Groningen aan

Bent u ervan overtuigd dat de piano het instrument voor u is, dan is het zaak de financiële aspecten van de beslissing onder de loep te nemen. Bij ons hebt u verscheidene mogelijkheden. Vanzelfsprekend kunt u de hele aankoopsom ineens voldoen. Daarnaast is het mogelijk de piano te kopen middels een vorm van leasing of termijnbetaling.

Daarnaast bieden wij u in Veenhuizen, Stootshorn, Westeind, Uiterburen, Korenga(r)st, Zuidbroek, Tripscompagnie, Het Veen / 't Veen, Noordbroeksterhamrik, Tusschenloegen, Borgercompagnie, Beneden Veensloot, Duurkenakker, Muntendam, Meeden, Spitsbergen, Noordbroek, Het Veen / 't Veen nog twee mogelijkheden namelijk het uiterst aantrekkeijke huren met recht op koop en huurkoop.

Laat uw piano/vleugel professioneel stemmen in Menterwolde

Met de kennis van onze stemmers wordt ervoor gezorgd dat uw instrument zijn oorspronkelijke klank behoudt of weer terug krijgt. Buiten het stemmen adviseren wij om een keer in de 5 jaar een onderhoudsbeurt te geven, waardoor deze in topconditie blijft. Deze onderhoudsbeurt en het stemmen kunnen we natuurlijk ook voor uw piano in Tripscompagnie, Uiterburen, Duurkenakker, Noordbroek, Tusschenloegen, Westeind, Muntendam, Korenga(r)st, Borgercompagnie, Stootshorn, Het Veen / 't Veen, Meeden, Zuidbroek, Noordbroeksterhamrik, Spitsbergen, Veenhuizen, Het Veen / 't Veen, Beneden Veensloot (Groningen) doen. Tijdens een onderhoudsbeurt worden alle onderdelen van het mechaniek en klavier schoongemaakt, gesmeerd en afgeregeld. Ook worden daarbij de hamerkoppen van de piano of vleugel geïntoneerd. Hierdoor wordt de klank zoveel mogelijk geëgaliseerd.