Grote collectie piano's, vleugels en digitale piano's voor Kaag en Braassem, Zuid-Holland

Op zoek naar een piano, vleugel of digitale piano in Kaag en Braassem?

Wie een piano wil kopen gaat niet over een nacht ijs. Als u overweegt een piano, vleugel of digitale piano aan te schaffen - en klaarblijkelijk doet u dat - dan bent u op de juist wijze begonnen. Namelijk met het inwinnen van informatie.

Zuid-Nederland Piano's heeft een grote collectie producten en beschikt over de vakmanschap om voor u het juiste product te zoeken. Natuurlijk leren wij ook in Bilderdam, Vriezekoop, Oud-Ade, Roelofarendsveen, Nieuwe Wetering, Hoogmade, Zevenhuizen, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Woubrugge, Leimuiden, Woudse Dijk, Oude Wetering, Kaag, Ofwegen.

Wij helpen u bij uw zoektocht naar de perfecte piano, vleugel of digitale piano

Bij Zuid-Nederland Piano's neemt men de tijd u objectief voor te lichten. De kennis van het vak en de liefde voor het instrument zijn uw garantie  voor een uitstekend advies. Uiteraard hebben wijeen uitgebreide collectie nieuwe en gebruikte piano's die wij ook leveren in Kaag en Braassem, zodat er altijd een instrument is dat voldoet aan uw muzikale instrumenten.

Bestel uw piano, vleugel of digitale piano en laat deze leveren in Kaag en Braassem

Zuid Nederland Piano's beschikt over eigen transportmaterieel. Ieder transport wordt begeleid door onze vakkundige medewerkers. Als u uw product bij ons koopt kan dit natuurlijk ook geleverd worden in Leimuiden, Nieuwe Wetering, Rijnsaterwoude, Woubrugge, Vriezekoop, Ofwegen, Kaag, Woudse Dijk, Rijpwetering, Zevenhuizen, Oud-Ade, Roelofarendsveen, Oude Wetering, Hoogmade, Bilderdam.

Laat uw piano/vleugel professioneel stemmen in Kaag en Braassem

Met de kennis van onze stemmers wordt ervoor gezorgd dat uw instrument zijn oorspronkelijke klank behoudt of weer terug krijgt. Buiten het stemmen adviseren wij om een keer in de 5 jaar een onderhoudsbeurt te geven, waardoor deze in topconditie blijft. Deze onderhoudsbeurt en het stemmen kunnen we natuurlijk ook voor uw piano in Ofwegen, Nieuwe Wetering, Kaag, Zevenhuizen, Oude Wetering, Woudse Dijk, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Vriezekoop, Leimuiden, Rijnsaterwoude, Oud-Ade, Bilderdam, Hoogmade, Woubrugge (Zuid-Holland) doen. Tijdens een onderhoudsbeurt worden alle onderdelen van het mechaniek en klavier schoongemaakt, gesmeerd en afgeregeld. Ook worden daarbij de hamerkoppen van de piano of vleugel geïntoneerd. Hierdoor wordt de klank zoveel mogelijk geëgaliseerd.