Piano's, vleugels of digitale piano's kopen of huren in het Bildt

Op zoek naar een piano, vleugel of digitale piano in het Bildt?

Wie een piano wil kopen gaat niet over een nacht ijs. Als u overweegt een piano, vleugel of digitale piano aan te schaffen - en klaarblijkelijk doet u dat - dan bent u op de juist wijze begonnen. Namelijk met het inwinnen van informatie.

Zuid-Nederland Piano's heeft een grote collectie producten en beschikt over de vakmanschap om voor u het juiste product te zoeken. Natuurlijk leren wij ook in Nieuwebildtzijl, Sint Jacobiparochie, Oude Bildtzijl, Vrouwenparochie, Minnertsga, Nij Altoenae, Sint Annaparochie, Vijfhuizen, Zwarte Haan.

Wij helpen u bij uw zoektocht naar de perfecte piano, vleugel of digitale piano

Bij Zuid-Nederland Piano's neemt men de tijd u objectief voor te lichten. De kennis van het vak en de liefde voor het instrument zijn uw garantie  voor een uitstekend advies. Uiteraard hebben wijeen uitgebreide collectie nieuwe en gebruikte piano's die wij ook leveren in het Bildt, zodat er altijd een instrument is dat voldoet aan uw muzikale instrumenten.

Bestel uw piano, vleugel of digitale piano en laat deze leveren in het Bildt

Zuid Nederland Piano's beschikt over eigen transportmaterieel. Ieder transport wordt begeleid door onze vakkundige medewerkers. Als u uw product bij ons koopt kan dit natuurlijk ook geleverd worden in Sint Jacobiparochie, Zwarte Haan, Oude Bildtzijl, Nieuwebildtzijl, Vrouwenparochie, Sint Annaparochie, Vijfhuizen, Nij Altoenae, Minnertsga.

Houd uw piano of vleugel in topconditie met onze pianoservice (inclusief stemmen), ook in het Bildt!

Wanneer u het pianostemmen overlaat aan ons, zal uw piano opnieuw in topconditie verkeren - en in deze conditie worden gehouden. Het stemmen van dit mooie instrument wordt normaliter twee maal per jaar gedaan. Dit is dan ook geen overbodige luxe: vanwege de verschillende temperaturen, seizoenen en vochtigheidswisselingen in ons land en binnen de woonkamer - of iedere andere kamer, waar uw piano kan staan - is het nodig de piano minstens twee maal in een jaar onder handen te laten nemen door een pianostemmer. Wij doen dit natuurlijk graag voor u in Sint Jacobiparochie, Zwarte Haan, Vrouwenparochie, Nij Altoenae, Nieuwebildtzijl, Vijfhuizen, Sint Annaparochie, Minnertsga, Oude Bildtzijl. Onze kenners brengen de oorspronkelijke klank van uw piano weer terug, waardoor u zich opnieuw weet te herinneren hoe de eerste tonen op uw instrument klonken.