Piano's, vleugels of digitale piano's kopen of huren in Hardinxveld-Giessendam

Op zoek naar een piano, vleugel of digitale piano in Hardinxveld-Giessendam?

Wie een piano wil kopen gaat niet over een nacht ijs. Als u overweegt een piano, vleugel of digitale piano aan te schaffen - en klaarblijkelijk doet u dat - dan bent u op de juist wijze begonnen. Namelijk met het inwinnen van informatie.

Zuid-Nederland Piano's heeft een grote collectie producten en beschikt over de vakmanschap om voor u het juiste product te zoeken. Natuurlijk leren wij ook in Neder-Hardinxveld, Boven-Hardinxveld, Hardinxveld, Giessendam.

Showroom met een grote collectie piano's, vleugels en digitale piano's

In de schitterende - totaal vernieuwde- showroom in en rond de korenmolen 'Schoonoord' wordt u professioneel te woord gestaan. ca 150 piano's, vleugels en digitale piano's uit de collectie van Zuid Nederland Piano's staan hier tentoongesteld. U kunt keus maken uit een groot aantal piano's, vleugels en digitale piano's in verschillende prijsklassen. Wij zijn centraal in Nederland gevestigd, dus ook voor als u uit Zuid-Holland komt!

Bestel uw piano, vleugel of digitale piano en laat deze leveren in Hardinxveld-Giessendam

Zuid Nederland Piano's beschikt over eigen transportmaterieel. Ieder transport wordt begeleid door onze vakkundige medewerkers. Als u uw product bij ons koopt kan dit natuurlijk ook geleverd worden in Neder-Hardinxveld, Boven-Hardinxveld, Hardinxveld, Giessendam.

Houd uw piano of vleugel in topconditie met onze pianoservice (inclusief stemmen), ook in Hardinxveld-Giessendam!

Wanneer u het pianostemmen overlaat aan ons, zal uw piano opnieuw in topconditie verkeren - en in deze conditie worden gehouden. Het stemmen van dit mooie instrument wordt normaliter twee maal per jaar gedaan. Dit is dan ook geen overbodige luxe: vanwege de verschillende temperaturen, seizoenen en vochtigheidswisselingen in ons land en binnen de woonkamer - of iedere andere kamer, waar uw piano kan staan - is het nodig de piano minstens twee maal in een jaar onder handen te laten nemen door een pianostemmer. Wij doen dit natuurlijk graag voor u in Hardinxveld, Boven-Hardinxveld, Giessendam, Neder-Hardinxveld. Onze kenners brengen de oorspronkelijke klank van uw piano weer terug, waardoor u zich opnieuw weet te herinneren hoe de eerste tonen op uw instrument klonken.