Grote collectie piano's, vleugels en digitale piano's voor Halderberge, Noord-Brabant

Op zoek naar een piano, vleugel of digitale piano in Halderberge?

Wie een piano wil kopen gaat niet over een nacht ijs. Als u overweegt een piano, vleugel of digitale piano aan te schaffen - en klaarblijkelijk doet u dat - dan bent u op de juist wijze begonnen. Namelijk met het inwinnen van informatie.

Zuid-Nederland Piano's heeft een grote collectie producten en beschikt over de vakmanschap om voor u het juiste product te zoeken. Natuurlijk leren wij ook in Kuivezand, Schans, Kruisstraat, Oudenbosch, Gastelsveer, Bosschenhoofd, Stoof, Oud Gastel, Stampersgat, Hoeven.

Showroom met een grote collectie piano's, vleugels en digitale piano's

In de schitterende - totaal vernieuwde- showroom in en rond de korenmolen 'Schoonoord' wordt u professioneel te woord gestaan. ca 150 piano's, vleugels en digitale piano's uit de collectie van Zuid Nederland Piano's staan hier tentoongesteld. U kunt keus maken uit een groot aantal piano's, vleugels en digitale piano's in verschillende prijsklassen. Wij zijn centraal in Nederland gevestigd, dus ook voor als u uit Noord-Brabant komt!

Bestel uw piano, vleugel of digitale piano en laat deze leveren in Halderberge

Zuid Nederland Piano's beschikt over eigen transportmaterieel. Ieder transport wordt begeleid door onze vakkundige medewerkers. Als u uw product bij ons koopt kan dit natuurlijk ook geleverd worden in Schans, Hoeven, Kruisstraat, Oud Gastel, Stoof, Bosschenhoofd, Oudenbosch, Gastelsveer, Kuivezand, Stampersgat.

Laat uw piano/vleugel professioneel stemmen in Halderberge

Met de kennis van onze stemmers wordt ervoor gezorgd dat uw instrument zijn oorspronkelijke klank behoudt of weer terug krijgt. Buiten het stemmen adviseren wij om een keer in de 5 jaar een onderhoudsbeurt te geven, waardoor deze in topconditie blijft. Deze onderhoudsbeurt en het stemmen kunnen we natuurlijk ook voor uw piano in Hoeven, Oud Gastel, Schans, Stoof, Gastelsveer, Stampersgat, Kuivezand, Kruisstraat, Oudenbosch, Bosschenhoofd (Noord-Brabant) doen. Tijdens een onderhoudsbeurt worden alle onderdelen van het mechaniek en klavier schoongemaakt, gesmeerd en afgeregeld. Ook worden daarbij de hamerkoppen van de piano of vleugel geïntoneerd. Hierdoor wordt de klank zoveel mogelijk geëgaliseerd.