Piano's, vleugels of digitale piano's kopen of huren in Graft-De Rijp

Groot aanbod in piano's, vleugels en digitale piano's voor de gemeente Graft-De Rijp

Bij Zuid-Nederland Piano's leveren wij alle soorten piano', vleugels en digitale piano's door het hele land. Dit doen we natuurlijk ook in Markenbinnen, West-Graftdijk, Oost-Graftdijk, De Rijp, Graft, Noordeinde. Klik hier om onze actuele collectie te bekijken!  De kritische koper die zich van deze vragen bewust is, gaat naar een erkende en betrouwbare vakhandel. Zuid-Nederland Piano's is zo'n erkende, bij de Nederlandse Piano- en muziekinstrumentenbond aangesloten, vakhandel. De mensen van Zuid-Nederland Piano's hebben de scholing en de jarenlange ervaring om uw vragen te beantwoorden.

Showroom met een grote collectie piano's, vleugels en digitale piano's

In de schitterende - totaal vernieuwde- showroom in en rond de korenmolen 'Schoonoord' wordt u professioneel te woord gestaan. ca 150 piano's, vleugels en digitale piano's uit de collectie van Zuid Nederland Piano's staan hier tentoongesteld. U kunt keus maken uit een groot aantal piano's, vleugels en digitale piano's in verschillende prijsklassen. Wij zijn centraal in Nederland gevestigd, dus ook voor als u uit Noord-Holland komt!

Bestel uw piano, vleugel of digitale piano en laat deze leveren in Graft-De Rijp

Zuid Nederland Piano's beschikt over eigen transportmaterieel. Ieder transport wordt begeleid door onze vakkundige medewerkers. Als u uw product bij ons koopt kan dit natuurlijk ook geleverd worden in West-Graftdijk, De Rijp, Markenbinnen, Graft, Noordeinde, Oost-Graftdijk.

Houd uw piano of vleugel in topconditie met onze pianoservice (inclusief stemmen), ook in Graft-De Rijp!

Wanneer u het pianostemmen overlaat aan ons, zal uw piano opnieuw in topconditie verkeren - en in deze conditie worden gehouden. Het stemmen van dit mooie instrument wordt normaliter twee maal per jaar gedaan. Dit is dan ook geen overbodige luxe: vanwege de verschillende temperaturen, seizoenen en vochtigheidswisselingen in ons land en binnen de woonkamer - of iedere andere kamer, waar uw piano kan staan - is het nodig de piano minstens twee maal in een jaar onder handen te laten nemen door een pianostemmer. Wij doen dit natuurlijk graag voor u in Oost-Graftdijk, De Rijp, Graft, West-Graftdijk, Noordeinde, Markenbinnen. Onze kenners brengen de oorspronkelijke klank van uw piano weer terug, waardoor u zich opnieuw weet te herinneren hoe de eerste tonen op uw instrument klonken.