Kawai K-300

Kawai K-300 piano: een geliefd instrument

Als u Kawai K-300 piano piano speelt, of het besluit heeft genomen om dit te leren, is het natuurlijk handig om uw eigen piano in huis te hebben. Maar de aanschaf van dit prachtige instrument is natuurlijk niet niks. Het vergt een investering in geld en ruimte. Dat is natuurlijk een extra drempel om ermee vertrouwd te raken. Misschien wilt u eerst kijken hoe pianospelen bevalt, of een model zoals de Kawai K-300 piano de juiste piano is voor u. Als u een piano heeft gekocht en het blijkt toch niet het juiste instrument voor u of uw kinderen te zijn, zit u met een dure aanschaf in uw maag. Bovendien kan het zijn, dat u het geld niet heeft om de aanschaf in één keer te betalen. Dit kunt u oplossen door na te denken over het huren van een piano.

Ons assortiment

Een silent piano heeft een systeem dat, wanneer ingesteld, ervoor zorgt dat de hamers de snaren niet meer raken. U plugt een koptelefoon in en kunt uw spel oefenen tot in de latere uurtjes, zonder ook maar iemand ermee te storen. Dit systeem bestaat ook voor vleugels. Vleugels zijn niet alleen prachtig om naar te luisteren, maar ook prachtig om te zien. Vaak wordt gedacht dat het verschil tussen een piano en een vleugel alleen bestaat uit de verschijning. Niets is echter minder waar. Door het verschil in mechaniek kan er op een vleugel zachter, maar ook harder worden gespeeld dan op een piano. Hierdoor komt er meer dynamiek in het spel, en is er meer gevoel te leggen in een muziekstuk.

Kom eens langs

Hoewel u er misschien al langer over nadenkt om een Kawai K-300 piano piano aan te schaffen, twijfelt u misschien. Het is een grote stap. Bij ons kunt u echter niet alleen piano’s kopen. U kunt ook een piano huren. Wanneer u huurt met recht op koop, kunt u de piano uitproberen al vorens hem te kopen. Kunt u toch de tijd niet vinden om te spelen, dan kunt u de piano terugbrengen. Ook huurkoop is mogelijk.

 


 

K-300

Merk:
Uitvoering: zwart hoogglans
Staat: Nieuw
Advies verkoopprijs: € 7.960,00
Onze prijs: 6.925,00

Meer informatie aanvragen over K-300