Kawai K-200

Het huren of kopen van een Kawai K-200 piano piano

Als u Kawai K-200 piano piano speelt, of het besluit heeft genomen om dit te leren, is het natuurlijk handig om uw eigen piano in huis te hebben. Maar de aanschaf van dit prachtige instrument is natuurlijk niet niks. Het vergt een investering in geld en ruimte. Dat is natuurlijk een extra drempel om ermee vertrouwd te raken. Misschien wilt u eerst kijken hoe pianospelen bevalt, of een model zoals de Kawai K-200 piano de juiste piano is voor u. Als u een piano heeft gekocht en het blijkt toch niet het juiste instrument voor u of uw kinderen te zijn, zit u met een dure aanschaf in uw maag. Bovendien kan het zijn, dat u het geld niet heeft om de aanschaf in één keer te betalen. Dit kunt u oplossen door na te denken over het huren van een piano.

Onze huurmogelijkheden

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het huren van een piano zoals de Kawai K-200 piano. Als u een piano slechts voor een dag of een weekend nodig heeft, is dat geen enkel probleem. Zo kunt u hem uitproberen, of voor een feest gebruiken. Maar u kunt ook voor een langere periode huren. Dan heeft u alle ruimte om te ervaren of u er tevreden over bent. Blijft het bevallen, bestaat de mogelijkheid om de piano te kopen. De laatste optie die wij bieden is huurkoop. Hierbij gaat u tot aankoop over en betaalt u een deel van de aanschafprijs. De rest van het bedrag kunt u dan met een kleine toeslag in maximaal 36 maanden betalen.

Kom eens langs

Om er zeker van te zijn dat de aanschaf van een Kawai K-200 piano piano ook de juiste beslissing is, kunnen wij u helpen. Wij bieden meerdere mogelijkheden om een piano voor langere of kortere tijd te huren. U bent altijd welkom voor informatie over onze instrumenten en deze regelingen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkel.

 


 

K-200 (verkocht)

Merk:
Uitvoering: rood hoogglans/silver
Staat: Nieuw
Onze prijs: Bezoek onze showroom

Meer informatie aanvragen over K-200 (verkocht)