Kawai E-200

Kawai E-200 piano: een geliefd instrument

De piano mag met recht als een van de meest geliefde instrumenten benoemd worden. Het geluid van van een goed gespeeld stuk vult de ruimte en raakt iedereen die het ter oren komt. Misschien heeft u altijd al Kawai E-200 piano willen leren spelen en heeft u besloten: dit is het moment. Bij Zuid-Nederland Piano's hebben we een ruim assortiment. Niet alleen akoestische piano’s. Maar ook elektrische piano’s, vleugels en silent piano’s en vleugels.

Onze huurmogelijkheden

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het huren van een piano zoals de Kawai E-200 piano. Als u een piano slechts voor een dag of een weekend nodig heeft, is dat geen enkel probleem. Zo kunt u hem uitproberen, of voor een feest gebruiken. Maar u kunt ook voor een langere periode huren. Dan heeft u alle ruimte om te ervaren of u er tevreden over bent. Blijft het bevallen, bestaat de mogelijkheid om de piano te kopen. De laatste optie die wij bieden is huurkoop. Hierbij gaat u tot aankoop over en betaalt u een deel van de aanschafprijs. De rest van het bedrag kunt u dan met een kleine toeslag in maximaal 36 maanden betalen.

Kopen en huren: Kawai E-200 piano

Om er zeker van te zijn dat de aanschaf van een Kawai E-200 piano piano ook de juiste beslissing is, kunnen wij u helpen. Wij bieden meerdere mogelijkheden om een piano voor langere of kortere tijd te huren. U bent altijd welkom voor informatie over onze instrumenten en deze regelingen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkel.

 


 

E-200

Merk:
Uitvoering: zwart gesatineerd
Staat: Nieuw
Advies verkoopprijs: € 5.740,00
Onze prijs: 4.995,00

Meer informatie aanvragen over E-200