Kawai CN 25

De digitale piano: Kawai CN 25 digitale piano

De piano is een schitterend instrument. Veel mensen kiezen er dan ook voor om er een aan te schaffen. Vaak kan een digitale piano interessant zijn. Door de aanslaggevoeligheid krijgt u toch het authentieke gevoel van een “gewone” piano, maar met een aantal andere opties. Soms is de prijs lager, neemt een digitale piano toch minder plaats in en zijn er meer mogelijkheden door bijvoorbeeld instelbaarheid van het geluid, midi-eigenschappen en aansluitingen op externe installaties. Toch is ook de aanschaf van een digitale piano niet iets dat u even snel doet. De aanschaf is nog steeds niet goedkoop en misschien wilt u eerst uw nieuwe Kawai CN 25 digitale piano testen voordat u tot aankoop overgaat. Gelukkig bieden wij een aantal mogelijkheden voor het huren van een digitale piano om dit eenvoudiger te maken.

Huren van een Kawai CN 25 digitale piano digitale piano

Als u interesse heeft in een digitale piano zoals de Kawai CN 25 digitale piano, maar niet meteen de beslissing tot aankoop wilt nemen, kunt u deze ook testen. U kunt het instrument voor een korte tijd huren, al vanaf één dag. Zo kunt u zien hoe pianospelen bevalt en welk model bij u past. Misschien heeft u nooit eerder digitaal gespeeld en wilt u zo ontdekken of dit iets voor u is. Als u niet over één nacht ijs wilt gaan, is een langere periode zeker een mogelijkheid. Als uw Kawai CN 25 digitale piano digitale piano dan in de smaak valt, kunt u alsnog tot koop overgaan, terwijl hij al bij u thuis staat! Weet u het al zeker, maar is de aanschafprijs misschien erg hoog? Dan is er de mogelijkheid tot huurkoop. Dan schaft u de piano aan met een aanbetaling van 60%. Het resterende bedrag kunt u dan in maandelijkse termijnen betalen met slechts een kleine toeslag.

Meer informatie

Voor professionele hulp of vrijblijvende informatie over onze digitale piano’s bent u van harte welkom in onze winkel. Of neem contact met ons op voor prijzen, levertijden en de voorwaarden van onze huurmogelijkheden.