Horugel (Samick) WG 5

Het huren of kopen van een Horugel (Samick) WG 5 piano piano

De piano mag met recht als een van de meest geliefde instrumenten benoemd worden. Het geluid van van een goed gespeeld stuk vult de ruimte en raakt iedereen die het ter oren komt. Misschien heeft u altijd al Horugel (Samick) WG 5 piano willen leren spelen en heeft u besloten: dit is het moment. Bij Zuid-Nederland Piano's hebben we een ruim assortiment. Niet alleen akoestische piano’s. Maar ook elektrische piano’s, vleugels en silent piano’s en vleugels.

Onze huurmogelijkheden

Een silent piano heeft een systeem dat, wanneer ingesteld, ervoor zorgt dat de hamers de snaren niet meer raken. U plugt een koptelefoon in en kunt uw spel oefenen tot in de latere uurtjes, zonder ook maar iemand ermee te storen. Dit systeem bestaat ook voor vleugels. Vleugels zijn niet alleen prachtig om naar te luisteren, maar ook prachtig om te zien. Vaak wordt gedacht dat het verschil tussen een piano en een vleugel alleen bestaat uit de verschijning. Niets is echter minder waar. Door het verschil in mechaniek kan er op een vleugel zachter, maar ook harder worden gespeeld dan op een piano. Hierdoor komt er meer dynamiek in het spel, en is er meer gevoel te leggen in een muziekstuk.

Kopen en huren: Horugel (Samick) WG 5 piano

Om er zeker van te zijn dat de aanschaf van een Horugel (Samick) WG 5 piano piano ook de juiste beslissing is, kunnen wij u helpen. Wij bieden meerdere mogelijkheden om een piano voor langere of kortere tijd te huren. U bent altijd welkom voor informatie over onze instrumenten en deze regelingen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkel.

 


 

WG 5 (verkocht)

Merk:
Uitvoering: zwart hoogglans
Staat: Gebruikt

Meer informatie aanvragen over WG 5 (verkocht)