Kawai CA 58 (uitverkocht) (zwart) digitale piano kopen

Koop Kawai CA 58 (uitverkocht) digitale piano

Merk: Kawai
Uitvoering: zwart
Staat: Nieuw
Advies verkoopprijs: € 2.560,00
Onze prijs: 2.095,00

Los bij te bestellen accessoires:
- bankje
- hoofdtelefoon

Kawai CA58 digitale piano

In de populaire Concert Artist serie van Kawai is de CA58 een uitstekende toevoeging. Dit mooie instrument combineert het Grand Feel Compact klavier en Harmonic Imaging XL toongenerator met prachtige concertvleugel samples en nieuwe functies zoals bluetooth. In de piano zitten daarnaast ook nog eens vier krachtige 100W speakers voor een groots maar verfijnd geluid. Met al zijn functies is de Kawai CA 58 digitale piano zeer compleet, en dat voor een zeer goede prijs.

Prachtige pianoklanken
Kawai’s CA 58 maakt gebruik van de vooruitstrevende Harmonic Imaging XL klanktechnologie die u de mogelijkheid geeft om het speelgevoel van een vleugel te ervaren. Elke toets van de beroemde Kawai concertvleugels is namelijk apart opgenomen en geanalyseerd waardoor de CA-58 de klank zeer natuurgetrouw en met bijzonder veel dynamiek reproduceert. U kunt zo teder pianissimo én krachtig fortissimo spelen zonder plotselinge veranderingen in het geluid. De CA58 beschikt ook over Spatial Headphone Sound (SHS) technologie zodat uw ervaring van het instrument niet wordt beïnvloed door een hoofdtelefoon en de diepte en het realisme van het geluid bewaard blijven.

Realistische aanslag met Grand Feel Compact
Naast een prachtige klank beschikt de CA 58 ook over het vernieuwde Grand Feel Compact klavier met een gevoel van authentieke houten toetsen. Dit klavier heeft 88 gewogen toetsen en voelt aan als een echte concertvleugel. Het GFC klavier bevat meerdere sensoren om jouw aanslag zo nauwkeurig mogelijk over te zetten in een realistisch geluid.

Extra functies
Lesfunctie, Virtual technician met 19 parameters, Dual Modus, Split functie, metronoom en bluetooth en MIDI verbindingsmogelijkheden; zomaar een greep uit de extra functies die de Kawai CA 58 digitale piano bevat. De Virtual Technician geeft u de mogelijkheid om maar liefst 19 parameters zoals resonantie, temperament en vervaltijd en hamer-vertraging van het geluid aan te passen naar wens om zo een pianogeluid te creëren wat het beste bij u of bij de performance past. Ook heeft de CA-58 uiteraard nog een tal aan extra geluiden zoals orgel, e-piano of strings, maar liefst 42 om precies te zijn. Ook zijn er nog 24 extra effecten te vinden op de piano.

Deze piano staat speelklaar in onze showroom

 

Meer informatie aanvragen over Kawai CA 58 (uitverkocht)