Kawai GM-10 (binnenkort verwacht) (zwart hoogglans) vleugel kopen

Koop Kawai GM-10 (binnenkort verwacht) vleugel

Merk: Kawai
Uitvoering: zwart hoogglans
Staat: Gebruikt
Onze prijs: 7.500,00

BINNENKORT VERWACHT!

ZEER JONG GEBRUIKTE KAWAI GM-10 VLEUGEL

Een echte vleugel
Zoals bij de grote Kawai vleugels krijgt ook de 150 cm lange GM-10 de volle aandacht voor ieder detail en de optimale totale kwaliteit. Zo vult zijn klank ondanks de geringe afmetingen iedere ruimte. Zijn volle toon en zijn klassiek design zijn een imponerende aanvulling voor ieder gecultiveerd huis.


Exclusieve Ultra-Responsive™ mechaniek
Door de combinatie van sterk materiaal, stabiliteit, precisie en betrouwbaarheid is KAWAI´s "Ultra-Responsive mechaniek" zeer gewaardeerd. De hamerkoppen worden uit 100 % "Premium" wol geperst. Om het mechaniek tegen klimatologische invloeden, die veroorzaakt worden door de verschillende jaargetijden, veranderingen in temperatuur en vochtigheid resistent te maken heeft KAWAI pionierswerk gedaan en de mechaniekbalk en de hamerlijst van aluminium geconstrueerd. Deze precisie-onderdelen van het mechaniek worden uit extreem sterke en met een zeer geringe wrijvingsweerstand uitgeruste ABS gegoten.
Het geavanceerde gebruik van ABS in al onze pianomechanieken is een van de belangrijkste redenen waarom de Kawai instrumenten langere tijd zo stabiel qua aanslag en toon blijven. Ondersteund door de belangrijkste pianobouwmeesters wordt de betrouwbaarheid van ABS sinds meer dan 40 jaar in de Kawai piano´s bewezen.

De opstoter
Dit centrale verbindingspunt tussen de toets en de hamer wordt van carbon en polyacetal en niet van hout vervaardigd. Zijn bijzondere materiaalsamenstelling en zijn gepatenteerd design maken deze opstoter, die wij ook wel Black Jack noemen, resistenter en betrouwbaarder dan een traditioneel van hout vervaardigd onderdeel.


Zangbodem van uitzonderlijke klasse
De Kawai houttechnologie benut alle zintuigen...zien, ruiken en tasten bij de keuze van de beste houtsoorten. De zangbodems worden van massief sparrenhout met zeer gelijkmatige vlammen vervaardigd dat zorgvuldig geselecteerd, asymmetrisch gewelfd en wetenschappelijk getest werd om te kunnen voldoen aan de hoge eisen van Kawai inzake het gedrag van de resonantie en de klank.

Meer informatie aanvragen over Kawai GM-10 (binnenkort verwacht)