Kawai GE-30 (superdeal) (zwart hoogglans) vleugel kopen

Koop Kawai GE-30 (superdeal) vleugel

Merk: Kawai
Uitvoering: zwart hoogglans
Staat: Nieuw
Advies verkoopprijs: € 15.852,00
Onze prijs: 13.950,00 € 12.990,00

** SUPERDEAL **

Een groots optreden

Voor iedere ruimte zal een van de beide modelgroottes van de GE serie de qua klank beste oplossing zijn. Zijn mechaniek loopt ook onder de meest veeleisende omstandigheden in gelijke mate precies. De robuuste constructie en de solide afwerking garanderen jarenlang een qua klank hoge standaard.
Gebruik makend van jarenlange ervaringen in het ingenieurswezen en de technische competentie inzake de productie produceerde Kawai twee overtuigende instrumenten in de GE-serie; ze bieden een volle klank die normaal gesproken alleen van grotere instrumenten mag worden verwacht. Beide instrumenten verenigen schoonheid, stijl en betrouwbaarheid - voorwaarden voor een bevredigend muziek beoefenen thuis en in de familie.

De GE-30 is een klassieke en uitgekiende vleugel die vanwege zijn afmetingen zowel thuis als in de studio kan worden ingezet.

Millennium III mechaniek met ABS KARBON

Het geavanceerde gebruik van ABS in al onze pianomechanieken is een van de belangrijkste redenen waarom de Kawai instrumenten gedurende een zo lang tijdsbestek zo stabiel qua aanslag en toon blijven. Ondersteund door de belangrijkste pianobouwmeesters en door intensieve wetenschappelijke tests wordt de betrouwbaarheid van ABS sinds meer dan 40 jaar in de Kawai piano´s bewezen.
Voor de vervaardiging van het Millenium III mechaniek worden extra carbonvezels in de door Kawai ontwikkelde en gepatenteerde grondstof ABS geïntegreerd waardoor alle daarvan gefabriceerde mechanische onderdelen een tot dusver niet bereikte stabiliteit en robuustheid hebben gekregen. De doelgericht geplaatste rangschikking van de vezels heeft tot gevolg dat krachtinwerking praktisch zonder verlies wordt overgebracht - hetgeen met betrekking tot stabiliteit en duurzaamheid alle tot dusver ingezette traditionele houten mechanieken ver overtreft. Of anders gezegd: de extra stevigheid van ABS KARBON helpt bij het minimaliseren van energieverlies tussen toets en hamer - en biedt de speler bij gelijktijdig minder krachtsinspanning meer ontplooiings- en controlemogelijkheden.

Door computer ondersteund design - het belangrijkste deel van het Millennium III mechaniek bestaat uit een reeks sleutelcomponenten die door Kawai nieuw ontwikkeld werden om flexibiliteit, repetitie en aanslagcontrole te optimaliseren. Ieder afzonderlijk deel van het mechaniek tot en met de onder de microscoop gevormde oppervlakkenstructuur van de opstoter werd zeer exact geanalyseerd en aangepast om een functionerende verbinding tussen kunstenaar en muziek te scheppen. Terwijl het aanslaggewicht van het Millennium III mechaniek ongeveer overeenkomt met het gewicht van andere concertvleugels, is toch het gemak van het expressief spelen vooral in het pianissimo ongeëvenaard.

Zangbodem van uitzonderlijke klasse

De Kawai houttechnologie benut alle zintuigen...zien, ruiken en tasten bij de keuze van de beste houtsoorten. De zangbodem van de GE-30 wordt van massief sparrenhout met zeer gelijkmatige vlammen vervaardigd dat zorgvuldig geselecteerd, asymmetrisch gewelfd en wetenschappelijk getest werd om te kunnen voldoen aan de hoge eisen van Kawai inzake het gedrag van de resonantie en de klank.

Duplex scala
De Duplex scala voegt aan de discant boventonen toe die iedere afzonderlijke toon nog eens extra glans en een volle klank verlenen.

Agraffen voor het exacte leiden van de snaren

Agraffen garanderen de precisie van de ligging van de snaren, de afstand tussen de snaren en de exacte aanslaghoek om een grotere uniformiteit van de klank en de in werkelijkheid "klinkende lengte" van een snaar te bereiken.

"Soft Fall" toetsenklep

De bijzonder langzame toetsenklep met een tweevoudig dempingmechanisme beschermt de handen en het oppervlak van de vleugel tegen lichamelijk letsel en beschadigingen die door een plotseling omlaag vallen van de toetsenklep kunnen worden veroorzaakt.

"NEOTEX" toetsenbeleg

Alleen Kawai heeft het synthetische toetsenbeleg NEOTEX, dat aanvoelt als het klassieke ivoor en het ebbenhout. Hij wordt van cellulosevezels vervaardigd die zeer sterk lijken op het oppervlak van de natuurlijke voorbeelden en ook de absorptie van het zweet van de handen mogelijk maken.Daar het grondmateriaal van de witte en zwarte toetsen hetzelfde is, beleeft de pianist een gelijk blijvend vingergevoel. NEOTEX vertoont ook na jaren zeer sterke belasting geen scheuren of kleurveranderingen.

Meer informatie aanvragen over Kawai GE-30 (superdeal)