Samick JS 121 MD (verkocht) (zwart hoogglans) piano

Samick JS 121 MD (verkocht) piano

Merk: Samick
Uitvoering: zwart hoogglans
Staat: Nieuw
Onze prijs: bezoek onze showroom

De JS 121 MD is een piano die de gulden middenweg biedt tussen meubel, klank en budget. Het evenwicht dat tussen deze elementen is gezocht, wordt in deze piano tot uitdrukking gebracht. Dit instrument biedt veel speelplezier aan de hobbyist en semiprofessional.

Over Samick

In 1958 werd de firma Samick opgericht in het Koreaanse Seoul. Aanvankelijk werkte Samick voor de eigen markt. Pas in 1970 heeft men besloten instrumenten uit te voeren naar andere continenten.

Door het succes en de samenwerking tussen dealer en fabrikant is de firma uitgegroeid tot de Samick Group. De tweede grote stap die in Samicks geschiedenis werd gezet was de productie van piano's in Indonesië. Vanwege de ervaring in Korea was Samick in de mogelijkheid deze stap te zetten.

De piano's, geproduceerd in Indonesië of Korea, zijn totaal verschillend. De indonesische instrumenten zijn prijs-kwaliteit zeer gunstig geplaatst. Dit heeft ertoe geleid dat pianospelen binnen ieders bereik kwam te liggen.

Daar tegenover staat de koreaanse productie die de professionele pianist weet te waarderen door haar zeer kwalitatieve productie.

Samick is een firma die kwaliteit verbindt met garantie en service. Onze service staat garant voor dezelfde zorg als bij de ontwikkeling en productie van de piano.

Samick is een product met persoonlijkheid. U koopt niet enkel een piano, maar ook een service.

Incl. 5 jaar garantie, gratis levering op begane grond en een servicebeurt

 

Meer informatie aanvragen over Samick JS 121 MD (verkocht)