Samick JS 115 (zwart hoogglans) piano

Samick JS 115 piano

Merk: Samick
Uitvoering: zwart hoogglans
Staat: Nieuw
Advies verkoopprijs: € 3.750,00
Onze prijs: bezoek onze showroom

Ook verkrijgbaar in het wit hoogglans € 3.850,-

Op het instapmodel JS 043 volgt de wat statiger ogende JS 115. Deze piano is hoger en heeft daardoor een vollere klank. Een piano kiest men op beoordeling van klankkleur, maar ook qua uiterlijk. Het is niet alleen een instrument, maar ook een mooi meubelstuk.

Over Samick

In 1958 werd de firma Samick opgericht in het Koreaanse Seoul. Aanvankelijk werkte Samick voor de eigen markt. Pas in 1970 heeft men besloten instrumenten uit te voeren naar andere continenten.

Door het succes en de samenwerking tussen dealer en fabrikant is de firma uitgegroeid tot de Samick Group. De tweede grote stap die in Samicks geschiedenis werd gezet was de productie van piano's in Indonesië. Vanwege de ervaring in Korea was Samick in de mogelijkheid deze stap te zetten.

De piano's, geproduceerd in Indonesië of Korea, zijn totaal verschillend. De indonesische instrumenten zijn prijs-kwaliteit zeer gunstig geplaatst. Dit heeft ertoe geleid dat pianospelen binnen ieders bereik kwam te liggen.

Daar tegenover staat de koreaanse productie die de professionele pianist weet te waarderen door haar zeer kwalitatieve productie.

Samick is een firma die kwaliteit verbindt met garantie en service. Onze service staat garant voor dezelfde zorg als bij de ontwikkeling en productie van de piano.

Om bovendien de kwaliteit van een goed instrument te garanderen, verschaft Samick een garantie van 10 jaar.

Samick is een product met persoonlijkheid. U koopt niet enkel een piano, maar ook een service.

Deze piano staat speelklaar in onze showroom

Meer informatie aanvragen over Samick JS 115