Kawai K-8 AS (zwart hoogglans) piano

Kawai K-8 AS piano

Merk: Kawai
Uitvoering: zwart hoogglans
Staat: Nieuw
Advies verkoopprijs: € 11.642,00
Onze prijs: Bezoek onze showroom

Millennium III mechaniek met ABS Carbon onderdelen
Bijna al onze vleugels zijn voorzien van het Millennium III vleugelmechaniek. Dit mechaniek is reeds wereldwijd geaccepteerd, zoals te zien is aan de successen bij vele internationale pianoconcoursen over de hele wereld.

Vervolgens heeft Kawai het Millennium III mechaniek ook voor de piano uitgewerkt. Het resultaat is een stabiel, sterk en precies mechaniek, dat voor het eerst in de modellen van de nieuwe K-serie wordt gebruikt.

Door het integreren van het gepatenteerde ABS-carbon in de componenten van het mechaniek heeft dit een tot nu toe voor onmogelijk gehouden stabiliteit en stevigheid gekregen. Hierdoor is er nagenoeg geen wrijving in het mechaniek, wat de levensduur en stabiliteit ten goede komt. Dit is een grote verbetering in vergelijking met houten mechanieken. Het lichtere ontwerp maakt het Millennium III mechaniek zeer snel en moeiteloos te bespelen.

Nieuw ontwerp
Om de piano's meer elegantie te geven werd een nieuwe vormgeving ontworpen. Kijk naar de details en de nieuwe designelementen van hout. Ook nieuwe vormen voor de hoeken en vele andere constructies zijn veranderd ten opzichte van de vorige modellen.

- Langere lessenaar op alle modellen
- Nieuw Soft Fall systeem voor de klep
- Nieuwe wielen
Loodvrije toetsen
"Wij geven om deze wereld", daarom zijn de gewichten in de toetsen niet meer van lood maar van ijzer.

NEOTEX™ toetsenbeleg
NEOTEX biedt de zachtheid en structuur van het toetsoppervlak zoals bij ivoor en ebbenhout. Daarnaast absorbeert het ook het natuurlijke zweet en vet van de hand door het poreuze oppervlak dat met zouthoudend kwarts is behandeld. Dit materiaal weerstaat scheuren en slijtage op langere termijn, zelfs bij permanent gebruik. Daarnaast is NEOTEX antistatisch, om het aantrekken van ongewenst stof te vermijden. Het resultaat is een mooi en duurzaam toetsbeleg met exceptionele bespeelbaarheid.

Klankverbetering door extra klankopeningen (Tone Spreader)
Om de klank en het volume te verbeteren zijn bij alle modellen van de nieuwe K-serie, onder de speeltafel, klankopeningen geplaatst. Dit zorgt voor een betere spreiding van het geluid. De K8 heeft onder andere twee grote openingen verstopt achter de lessenaar.

De nieuwe K-serie is een innovatieve en nieuwe ontwikkeling van Kawai. De modellen zijn niet uit oudere modellen verder ontwikkeld, maar compleet nieuw ontworpen en vormgegeven.

Meer informatie aanvragen over Kawai K-8 AS