Kawai K-2 (zwart hoogglans) piano kopen

Koop Kawai K-2 piano

Merk: Kawai
Uitvoering: zwart hoogglans
Staat: Gebruikt
Bouwjaar: 2007
Onze prijs: 3.990,00

Heel mooie Kawai K-2 occassion, deze piano is als nieuw!

Betrouwbaarheid en uitgelezen klankkwaliteit
De K-serie biedt qua klank en toonkwaliteit een volheid die de vergelijking met een vleugel aandurft. Door de robuuste constructie en de betrouwbaarheid zijn alle modellen van de K-serie ideaal voor kleine concertzalen, scholen en andere instituten.

Millennium III mechaniek met ABS Carbon onderdelen
Bijna al onze vleugels zijn voorzien van het Millennium III vleugelmechaniek. Dit mechaniek is reeds wereldwijd geaccepteerd, zoals te zien is aan de successen bij vele internationale pianoconcoursen over de hele wereld.

Vervolgens heeft Kawai het Millennium III mechaniek ook voor de piano uitgewerkt. Het resultaat is een stabiel, sterk en precies mechaniek, dat voor het eerst in de modellen van de nieuwe K-serie wordt gebruikt.

Door het integreren van het gepatenteerde ABS-carbon in de componenten van het mechaniek heeft dit een tot nu toe voor onmogelijk gehouden stabiliteit en stevigheid gekregen. Hierdoor is er nagenoeg geen wrijving in het mechaniek, wat de levensduur en stabiliteit ten goede komt. Dit is een grote verbetering in vergelijking met houten mechanieken. Het lichtere ontwerp maakt het Millennium III mechaniek zeer snel en moeiteloos te bespelen.

Ondersteund door computertechniek heeft Kawai alle belangrijke onderdelen van het mechaniek opnieuw ontwikkeld om zo de flexibiliteit, repetitie en aanslagcontrole te optimaliseren. Zo heeft men bijvoorbeeld een microscopisch fijne laag op de opstoter geplaatst op het punt waar deze contact maakt met de hamer. Het resultaat van deze subtiele maar belangrijke verandering biedt de speler optimale controle tijdens zacht pianissimo spel.

Nieuw ontwerp
Om de piano's meer elegantie te geven werd een nieuwe vormgeving ontworpen. Kijk naar de details en de nieuwe designelementen van hout. Ook nieuwe vormen voor de hoeken en vele andere constructies zijn veranderd ten opzichte van de vorige modellen.
- Langere lessenaar op alle modellen
- Nieuw Soft Fall systeem voor de klep
- Nieuwe wielen
Langzaam sluitende toetsenklep
De langzaam sluitende klep met een tweevoudige demper zorgt voor bescherming van de handen en de piano. Snel neerklappen van de klep en beschadigingen daardoor horen tot het verleden.
Loodvrije toetsen
"Wij geven om deze wereld", daarom zijn de gewichten in de toetsen niet meer van lood maar van ijzer.

Klankverbetering door extra klankopeningen (Tone Spreader)
Om de klank en het volume te verbeteren zijn bij alle modellen van de K-serie, onder de speeltafel, klankopeningen geplaatst. Dit zorgt voor een betere spreiding van het geluid.
De K-serie is een innovatieve en nieuwe ontwikkeling van Kawai. De modellen zijn niet uit oudere modellen verder ontwikkeld, maar compleet nieuw ontworpen en vormgegeven.

Deze piano staat speelklaar in onze showroom

Meer informatie aanvragen over Kawai K-2