Grote collectie piano's, vleugels en digitale piano's voor Echt-Susteren, Limburg

Op zoek naar een piano, vleugel of digitale piano in Echt-Susteren?

Wie een piano wil kopen gaat niet over een nacht ijs. Als u overweegt een piano, vleugel of digitale piano aan te schaffen - en klaarblijkelijk doet u dat - dan bent u op de juist wijze begonnen. Namelijk met het inwinnen van informatie.

Zuid-Nederland Piano's heeft een grote collectie producten en beschikt over de vakmanschap om voor u het juiste product te zoeken. Natuurlijk leren wij ook in Echt, Berkelaar, Kokkelert, Echterbosch, Slek, Aasterberg, Gebroek, Dieteren, Susteren, Visser(s)weert, Putbroek, Koningsbosch, Heide, Hingen, Aan de Berg, Oevereind, Oud-Roosteren, Spaanshuisken, Ophoven, Maria Hoop, Sint Joost, Nieuwstadt, Schilberg, Aan Reijans, Aan de School, Peij, Baakhoven, Pepinusbrug, Illikhoven, Aan de Popelaar, Roosteren.

Showroom met een grote collectie piano's, vleugels en digitale piano's

In de schitterende - totaal vernieuwde- showroom in en rond de korenmolen 'Schoonoord' wordt u professioneel te woord gestaan. ca 150 piano's, vleugels en digitale piano's uit de collectie van Zuid Nederland Piano's staan hier tentoongesteld. U kunt keus maken uit een groot aantal piano's, vleugels en digitale piano's in verschillende prijsklassen. Wij zijn centraal in Nederland gevestigd, dus ook voor als u uit Limburg komt!

Bestel uw piano, vleugel of digitale piano en laat deze leveren in Echt-Susteren

Zuid Nederland Piano's beschikt over eigen transportmaterieel. Ieder transport wordt begeleid door onze vakkundige medewerkers. Als u uw product bij ons koopt kan dit natuurlijk ook geleverd worden in Hingen, Nieuwstadt, Aan Reijans, Heide, Ophoven, Koningsbosch, Dieteren, Illikhoven, Maria Hoop, Berkelaar, Aan de Berg, Peij, Echt, Echterbosch, Slek, Visser(s)weert, Gebroek, Susteren, Schilberg, Aan de School, Aasterberg, Sint Joost, Oevereind, Roosteren, Oud-Roosteren, Putbroek, Aan de Popelaar, Pepinusbrug, Kokkelert, Spaanshuisken, Baakhoven.

Houd uw piano of vleugel in topconditie met onze pianoservice (inclusief stemmen), ook in Echt-Susteren!

Wanneer u het pianostemmen overlaat aan ons, zal uw piano opnieuw in topconditie verkeren - en in deze conditie worden gehouden. Het stemmen van dit mooie instrument wordt normaliter twee maal per jaar gedaan. Dit is dan ook geen overbodige luxe: vanwege de verschillende temperaturen, seizoenen en vochtigheidswisselingen in ons land en binnen de woonkamer - of iedere andere kamer, waar uw piano kan staan - is het nodig de piano minstens twee maal in een jaar onder handen te laten nemen door een pianostemmer. Wij doen dit natuurlijk graag voor u in Dieteren, Aan de Berg, Slek, Visser(s)weert, Sint Joost, Pepinusbrug, Baakhoven, Koningsbosch, Putbroek, Aan de School, Echterbosch, Peij, Susteren, Maria Hoop, Spaanshuisken, Roosteren, Ophoven, Hingen, Kokkelert, Illikhoven, Nieuwstadt, Oud-Roosteren, Aan Reijans, Oevereind, Aan de Popelaar, Schilberg, Berkelaar, Heide, Aasterberg, Gebroek, Echt. Onze kenners brengen de oorspronkelijke klank van uw piano weer terug, waardoor u zich opnieuw weet te herinneren hoe de eerste tonen op uw instrument klonken.