Grote collectie piano's, vleugels en digitale piano's voor Bergen op Zoom, Noord-Brabant

Op zoek naar een piano, vleugel of digitale piano in Bergen op Zoom?

Wie een piano wil kopen gaat niet over een nacht ijs. Als u overweegt een piano, vleugel of digitale piano aan te schaffen - en klaarblijkelijk doet u dat - dan bent u op de juist wijze begonnen. Namelijk met het inwinnen van informatie.

Zuid-Nederland Piano's heeft een grote collectie producten en beschikt over de vakmanschap om voor u het juiste product te zoeken. Natuurlijk leren wij ook in Halsteren, Heihoefke, Zuidgeest, Klutsdorp, Lepelstraat, Vetterik, Slikkenburg, Bergen op Zoom, Waterkant, Heimolen, Kladde, Spinolaberg, Nieuwe Molen, Oude Molen, Kijkuit.

Wij helpen u bij uw zoektocht naar de perfecte piano, vleugel of digitale piano

Bij Zuid-Nederland Piano's neemt men de tijd u objectief voor te lichten. De kennis van het vak en de liefde voor het instrument zijn uw garantie  voor een uitstekend advies. Uiteraard hebben wijeen uitgebreide collectie nieuwe en gebruikte piano's die wij ook leveren in Bergen op Zoom, zodat er altijd een instrument is dat voldoet aan uw muzikale instrumenten.

Schaf uw piano, vleugel of digitale piano in Noord-Brabant aan

Bent u ervan overtuigd dat de piano het instrument voor u is, dan is het zaak de financiële aspecten van de beslissing onder de loep te nemen. Bij ons hebt u verscheidene mogelijkheden. Vanzelfsprekend kunt u de hele aankoopsom ineens voldoen. Daarnaast is het mogelijk de piano te kopen middels een vorm van leasing of termijnbetaling.

Daarnaast bieden wij u in Halsteren, Zuidgeest, Klutsdorp, Heimolen, Slikkenburg, Heihoefke, Nieuwe Molen, Vetterik, Lepelstraat, Oude Molen, Kijkuit, Bergen op Zoom, Kladde, Waterkant, Spinolaberg nog twee mogelijkheden namelijk het uiterst aantrekkeijke huren met recht op koop en huurkoop.

Laat uw piano/vleugel professioneel stemmen in Bergen op Zoom

Met de kennis van onze stemmers wordt ervoor gezorgd dat uw instrument zijn oorspronkelijke klank behoudt of weer terug krijgt. Buiten het stemmen adviseren wij om een keer in de 5 jaar een onderhoudsbeurt te geven, waardoor deze in topconditie blijft. Deze onderhoudsbeurt en het stemmen kunnen we natuurlijk ook voor uw piano in Heihoefke, Zuidgeest, Klutsdorp, Kladde, Vetterik, Nieuwe Molen, Slikkenburg, Oude Molen, Halsteren, Lepelstraat, Spinolaberg, Kijkuit, Bergen op Zoom, Waterkant, Heimolen (Noord-Brabant) doen. Tijdens een onderhoudsbeurt worden alle onderdelen van het mechaniek en klavier schoongemaakt, gesmeerd en afgeregeld. Ook worden daarbij de hamerkoppen van de piano of vleugel geïntoneerd. Hierdoor wordt de klank zoveel mogelijk geëgaliseerd.