Kawai ES 7 (zwart of wit) digitale piano kopen

Koop Kawai ES 7 digitale piano

Merk: Kawai
Uitvoering: zwart of wit
Staat: Nieuw
Advies verkoopprijs: € 1.673,00
Onze prijs: 1.405,00 € 1.290,00

Los bij te bestellen accessoires:
- luxe standaard
- bankje
- hoofdtelefoon

VEELZIJDIG. KRACHTIG. DRAAGBAAR.
Om het even of u op het podium wilt spelen, thuis wilt oefenen of een kerkkoor wilt begeleiden - met de draagbare ES7 krijgt u een universele begeleider die overal kan worden ingezet.

De ondertussen 85-jarige pianobouwtraditie van Kawai komt niet alleen tot uiting in de bouw van eersteklas akoestische piano´s, maar bijvoorbeeld ook in de ontwikkeling van het klaviermechaniek van onze digitale piano´s.

Zo beschikt het nieuwe Responsive Hammer II klaviermechaniek - dankzij het Ivory Touch toetsenoppervlak, de drukpunt simulatie en een zeer precies werkend 3-voudig sensor systeem - over een zeer authentiek speelgevoel.

De ES7 is met de Progressive Harmonic Imaging sound technologie uitgerust, die de bijzondere klank van de met de hand vervaardigde en wereldbekende Kawai concertvleugel reproduceert.

Bovendien beschikt de ES7 over compleet nieuwe galm- en resonantie-effecten die de klank ruimtelijker en nog authentieker laat worden. Met de functie Virtual Technician kunt u de pianoklank heel individueel - volgens uw persoonlijke voorstellingen - veranderen.

Naast de realistische klanken van een akoestische piano beschikt de ES7 over een uitgebreide keuze aan verdere klanken, zoals bijvoorbeeld E-Piano, Hammond- of kerkorgel, strijkers en koor. Deze omvangrijke veelzijdigheid aan klank en de geïntegreerde automatische begeleiding geven de musicus de gelegenheid tot een zeer afwisselend spel in de meest uiteenlopende genres. Uw lievelingsinstellingen kunnen worden opgeslagen en naar wens op elk tijdstip weer worden opgeroepen. Dankzij de USB-functionaliteit kunt u uw spel direct op een aangesloten USB-geheugenmedium in het formaat MP3 of WAV opslaan en natuurlijk ook weer afspelen.
Een eersteklas klavier, een excellente klank en een grote variatie aan verdere Premium functies in een elegant en compact design - dat is de draagbare Kawai digitale piano ES7.

ACCESSOIRES
Optioneel verkrijgbaar is het HM-4 Design pakket dat een op het design van de ES7 passend afgestemde standaard en een lessenaar van acryl-glas bevat.
Bovendien kan de ES7 door de extra montage van de 3-voudige pedaaleenheid F-301 uitgebreid worden tot een volwaardige digitale piano.

Meer informatie aanvragen over Kawai ES 7