Kawai ES 100 incl. pedaal 19.70% korting (zwart) digitale piano kopen

Koop Kawai ES 100 incl. pedaal 19.70% korting digitale piano

Merk: Kawai
Uitvoering: zwart
Staat: Nieuw
Advies verkoopprijs: € 741,00
Onze prijs: 741,00 € 595,00

SPECIALE ACTIE! OP=OP

Los bij te bestellen accessoires:

- standaard
- 3 pedalen set
- bankje
- hoofdtelefoon

Een excellente instap in de Portable Piano modellen van Kawai.
De ES100 is het nieuwste model van de in hoog aanzien staande draagbare Kawai digitale piano´s en beschikt reeds over vele uitrustingskenmerken van de Premium modellen, in een lichte bouwwijze tegen een attractieve prijs.

De intussen 85-jarige traditie in de pianobouw weerspiegelt zich niet alleen in de bouw van eersteklas akoestische piano´s, maar bijvoorbeeld ook in de ontwikkeling van het klaviermechaniek van onze digitale piano´s.

Realistische aanslag

Het Advanced Hammer Action IV-F klavier in de ES100 werd ontwikkeld om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren. De constructie van het klavier zonder veren adapteert het speelgevoel door beweeglijke hamers op natuurlijke wijze.
Met 88 toetsen met genuanceerde gewichten maakt het klavier van de ES100 een zeer authentiek speelgevoel mogelijk en is daarom ideaal voor beginners die op zoek naar een 'instapmodel' zijn of ook als tweede instrument voor de ervaren pianist die 's avonds na zijn werk nog wat wil oefenen of bijvoorbeeld in de vakantiewoning graag wil musiceren.

Iedere noot met eigen karakter

Laat u inspireren door de pianoklank met 88 toetsen-sampling, de uitgebreidere resonantie-effecten en de door Kawai ontwikkelde Harmonic Imaging klanktechnologie, onafhankelijk van uw pianistische vaardigheden.

Inspirerende mogelijkheden

Naast het authentieke speelgevoel en de hoogwaardige vleugelklanken biedt de ES100 u een groot aantal nuttige functies. De geïntegreerde Lesson functie, de instelbare metronoom en ook de Song recorder zijn handige uitrustingskenmerken voor de pianist die hogerop wil. Dankzij de extra klanken, de speelmodi Dual en Split en de 100 ritmes kan de speler zijn creativiteit de vrije loop laten.

Galm, geluiden & resonanties

Dankzij de geïntegreerde galmeffecten is het mogelijk om verschillende akoestische omgevingen te simuleren. Bovendien laten zich ook intonatie, snarenresonantie en andere akoestische eigenschappen instellen. Het resultaat is een levendige, imponerende en authentieke pianoklank.

Men een gewicht van slechts 15 kilo kan de Portable Piano ES100 licht en gemakkelijk naar iedere gewenste plaats worden getransporteerd.

Optioneel: standaard & drievoudig pedaal
Met de passende standaard HML-1 en het drievoudige pedaal F-350 verandert u de ES100 in een compacte staande piano.

 

Meer informatie aanvragen over Kawai ES 100 incl. pedaal 19.70% korting