Kawai CN 35 15,21% korting (zwart, rosewood, mahonie, cherry of wit) digitale piano kopen

Koop Kawai CN 35 15,21% korting digitale piano

Merk: Kawai
Uitvoering: zwart, rosewood, mahonie, cherry of wit
Staat: Nieuw
Advies verkoopprijs: € 1.768,00
Onze prijs: 1.629,00 € 1.499,00

SPECIALE ACTIE! OP=OP

Los bij te bestellen accessoires:
- bankje
- hoofdtelefoon

Authentiek speelgevoel en excellente pianoklank zijn de hoofdbestanddelen van de excellente Kawai CN35 digitale piano. Het nieuwe RH3 klavier met Ivory Touch oppervlak, drukpuntsimulatie en zijn 3-voudige sensorsysteem alsmede de klankopwekking met maximaal 256 noten polyfonie en het nieuwe luidsprekersysteem met midden en hoge tonen naar boven uitstralende luidsprekers, zijn slechts enkele van de vele vernieuwingen. Daarbij komt een keuze uit verdere nuttige functies. Zo ondersteunt de Lesson functie de pianist in spe bij het leren pianospelen door meer dan 300 oefenstukken van Alfred, Czerny, Burgmüller of Beyer.

Geoefende spelers zullen zeker graag de Dual- of Split-modus gebruiken en het omvangrijke extra klankaanbod benutten. Opname- en weergavemogelijkheden van uw spel zijn dankzij de MIDI- en audio-aansluitingen op een computer of door de USB to Device aansluiting ook direct van het instrument op een USB-stick (bijv. in het formaat MP3 of WAV) mogelijk.

Speelgevoel

Het nieuwe RH3 klavier werd ontwikkeld om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren. De constructie zonder veren adapteert het speelgevoel door beweeglijke hamers op een natuurlijke wijze inclusief een drukpuntsimulatie. Bovendien zorgt het 3-voudige sensorsysteem voor optimale repetitie en spelcontrole.
Door het gewichtsverschil in de zones ontstaat een echt vleugelgevoel. Bovendien zijn in alle toetsen gewichten ingebouwd en het gewicht van de hamers werd opnieuw berekend, opdat een nog betere balans tussen een geprononceerd fortissimo, zonder echter hierbij moe te worden, en een perfecte controle in het pianissimo mogelijk is. Het Ivory Touch toetsenoppervlak met zijn op ivoor lijkende eigenschappen absorbeert vochtigheid en geeft de speler door een stroef oppervlak meer zekerheid en een excellente controle over zijn spel.

Klank

Het model CN35 reproduceert de bijzondere klank van de met de hand vervaardigde en wereldberoemde KAWAI concertvleugel. Alle 88 toetsen van dit buitengewone instrument werden opgenomen en geanalyseerd. Bij het spelen op het nieuwe CN model worden de opnamen - door de Progressive Harmonic Imaging™ technologie - op natuurlijke wijze gereproduceerd. Dit unieke proces maakt het omzetten van de grote dynamiek van het akoestische originele instrument met een nog meer natuurlijke klank mogelijk dan met de tot dusver gebruikte Harmonic Imaging™ standaard en dient tevens als bron voor een keuze uit nog meer hoogwaardige klanken. De ingebouwde Virtual Technician feature maakt het mogelijk om meer dan 15 verschillende karakteristieke elementen van een pianoklank eenvoudig in te stellen (bijv. instellingen van de snaren- of demperresonantie). Deze persoonlijke instelling kan dan nog met atmosferische galmeffecten worden aangepast en als een van 18 registraties worden opgeslagen.

USB to Device functionaliteit met MP3/WAV opname en weergave

U kunt bijvoorbeeld ook gegevens direct op een USB geheugenmedium opslaan of van een geheugenmedium direct in het instrument laden. Deze USB to Device functionaliteit maakt het opslaan mogelijk van registratieplaatsen en songs (die in het interne geheugen van de CN35 werden opgeslagen) op een extern geheugenmedium of van het direct afspelen met het instrument van daarop opgeslagen MIDI-files zonder extra hardware nodig te hebben. Ook het directe afspelen van songs van uw lievelingskunstenaars in het MP3- of WAV-Format is mogelijk. U kunt ook uw eigen spel in het MP3- of WAV-formaat opnemen en bijvoorbeeld per e-mail aan uw vrienden sturen, de songs op een smartphone of een pc beluisteren of op uw pc op een cd branden.
Het model CN35 is ook met een USB to host aansluiting uitgerust, die u de mogelijkheid geeft om MIDI gegevens met een aangesloten computer uit te wisselen. Bovendien beschikt de CN35 digitale piano over een reeks standaard aansluitingen zoals bijv. MIDI aansluitingen en Line-Level uitgangen voor het aansluiten aan externe versterkers om grote ruimtes of kerken met geluid te vullen. Met een regelbare Line-IN kunt u externe audiobronnen via het CN35 luidsprekersysteem horen.

Meer informatie aanvragen over Kawai CN 35 15,21% korting